Beržų sula su pušų aromatu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Beržų sula su pušų aromatu


INGREDIENTAI:

25 l beržų sulos,
1 kg jaunų pušies ūglių,
1 kg cukraus,
1 šaukštas citrinų rūgšties.


GAMINIMAS:

Pušų ūglius gerai nuplaukite, paskui nuplikykite verdančiu vandeniu ir dar kartą perplaukite šaltu vandeniu. Į statinaitę įdėkite išplautus ūglius ir užpilkite iki 80 laipsnių pakaitintą beržų sulą.

Palaikykite 6-7 valandas. Tuomet sulą nupilkite, perkoškite, suberkite cukrų ir citrinų rūgštį. išmaišykite ir supilstykite į iškaitintus stiklainius arba butelius. Sandariai uždarykite ir kaitinkite 90-95 laipsnių temperatūroje 25 min. Paruošta sula turi specifinį pušų aromatą ir malonų skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668