Konservuota beržų sula receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Konservuota beržų sula


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

10 l beržų sulos,
0,5 kg cukraus,
20 g citrinų rūgšties.

GAMINIMAS:

Į beržų sulą suberkite cukrų, citrinų rūgštį ir pakaitinkite iki 70-80 laipsnių nuolat maišydami, kad ištirptų cukrus. Po to nukoškite ir supilkite į butelius arba stiklainius. Pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandenyje 0,5 l stiklainius-25 min., 3 l-40 min.

Taip pat, tik įdėjus mažiau cukraus, gali būti konsevuojama ir klevų sula. Tai labai skanus gėrimas, tačiau derėtų žinoti, kad taip paruošta sula praranda nemažą dalį naudingųjų medžiagų.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668