700 g kiaulienos nugarinės,
1 kiaušinis,
1 trynys,
kiaulienos prieskonių,
miltų apvoliojimui,
aliejaus kepimui.
Nugarinei a p t e p t i:
2 raudonosios paprikos,
300 g fermentinio sūrio,
1 svogūno galvutė,
20 g sviesto,
1 kiaušinis,
1 baltymas.
GAMINIMAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmuškite mėsai skirtu plaktuku ir įtrinkite kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliokite kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepkite aliejuje.
Paprikas ir svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite su sviestu. Suplakite kiaušinius ir sumaišykite su fermentiniu sūriu bei pakepintomis paprikomis. Paruoštą masę sudėkite ant karbonadų ir 10-15 min. kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.