150 g kiaulienos faršo,
1/4 kiaulienos šonkaulio,
1/4 kiaušinio,
1 morka,
1 arbatinis šaukštelis kmynų,
8-10 džiovintų slyvų,
druskos,
pipirų,
svogūnų pagal skonį,
aliejaus kepimui.
GAMINIMAS:
Kmynus užpilkite karštu vandeniu, į kiaulienos faršą dėkite kiaušinio,
druskos, pipirų, pakepintų svogūnų ir nusunktų kmynų. Išmirkykite paruoštą mėsą, įsmeikite šonkauliuką, suformuokite kepsnį ir pakepkite jį su įkaitintu aliejumi.
Į puodą sudėkite griežinėliais supjaustytą morką, kepsnį, slyvas, užpilkite truputį vandens (kad apsemtų slyvas), įberkite druskos ir troškinkite ant mažos ugnies 30 min. Kepsnį patiekite su gruzdintomis bulvėmis, morkų ir česnakų salotomis, konservuotais kukurūzais bei žirneliais.