Žuvis kinietiškai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis kinietiškai


INGREDIENTAI:

1 kg žuvies,
40 g konservuotų ananasų,
20 g žaliųjų žirnelių,
10 g krakmolo,
50 ml saulėgrąžų aliejaus,
10 ml sezamo aliejaus.


P a d a ž u i:

30 g pomidorų pastos,
50 g cukraus,
10 ml 9 proc.acto,
1 paprikos,
1 morkos,
1 svogūno,
1 saliero stiebo,
2 g imbiero šaknies,
3 g krakmolo.


GAMINIMAS:

Iš pradžių paruoškite saldžiarūgštį padažą. Visas daržoves apvirkite nedideliame kiekyje vandens ir išgriebkite Į daržovių sultinį supilkite pomidorų pastą, actą, suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos. Paskiausiai supilkite krakmolą, ištirpintą šaltame vandenyje.

Iš žuvies išimkite kaulus, bet nenulupkite odos. Paruoštą filė kryžmai įpjaukite iki odos taip ir pamarinuokite sezamo aliejuje su druska 5 minutes. Paskui apibarstykite filė krakmolu ir kepkite aliejuje 5-8 minutes, kol žuvis gražiai apskrus.

Ananasus supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su žirneliais. Išdėkite žuvį į lėkštes, apliekite padažu ir papuoškite ananasų ir žirnelių mišiniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668