Biskvitas:
200g miltų,
300g cukraus,
5 kiaušiniai,
100g sviesto,
100g kakavos,
10g sodos.
Kremas:
500g grietinės ar grietinėlės,
300g želės (3 pak.),
100g cukraus.
GAMINIMAS:
Kiaušiniai plakami su cukrumi ir kakava, kol pasidaro puri masė ir ištirpsta cukrus. Į masę dedame gesintą sodą, ir pilame tirpintą sviestą. Po truputį beriame miltus ir maišome. Paruoštą masę išpilstome į popieriumi išklotas formas ir kepame.
2 pakeliai želės kremui užpilami 500g. vandens, o 1 pakelis gabaliukams užpilamas 300g. vandens. Kremui skirta želė atvėsinama iki kisieliaus tirštumo, o gabaliukams sustingdoma, kad pjaustytųsi.
Grietinę plakame su cukrumi, kai pradeda tirštėti, pilame žėlę ir plakame, kol pasidaro purus kremas.
Biskvitus apipjauname pagal formą. Biskvito lakštus dedame į formą. Ant biskvito dedame kremo, išlyginame, dedame kapotus želė gabaliukus, uždengiame kitu biskvitu ir t.t.