Krevečių sriuba su kininiais grybais (Vikky) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevečių sriuba su kininiais grybais (Vikky)


INGREDIENTAI:

Ingredientus dėkite pagal individualų skonį:

šaldytų krevečių,
svogūno,
morkų,
bulvių,
pomidorų padažo,
šviežių pomidorų,
prieskonių,
vištienos sultinio,
kininių grybų.


GAMINIMAS:

Kininius grybus valandą prieš gaminimą mirkyti šiltame vandenyje. Po valandos į indą su grybais ir vandeniu supilti sultinį, sudėti pjaustytas morkas bei bulves. Pagardinti lauro lapeliais ir kvapiaisiais pipirais.

Šiek tiek morkų su pjaustytu svogūnu lengvai pakepiname ir sudedam į bendrą puodą bei užstatome virimui. Verdame, kol morkos ir bulvės suminštėja, tada dedame pomidorų padažo, krevečių, šviežių pomidorų be odelių, kininių grybų.

Mišinį pagardiname druska, pipirais, krapais ir uoginėmis paprikomis. Dar šiek tiek paverdame ir skanaujame.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668