Ingredientus dėkite pagal individualų skonį:
šaldytų krevečių,
svogūno,
morkų,
bulvių,
pomidorų padažo,
šviežių pomidorų,
prieskonių,
vištienos sultinio,
kininių grybų.
GAMINIMAS:
Kininius grybus valandą prieš gaminimą mirkyti šiltame vandenyje. Po valandos į indą su grybais ir vandeniu supilti sultinį, sudėti pjaustytas morkas bei bulves. Pagardinti lauro lapeliais ir kvapiaisiais pipirais.
Šiek tiek morkų su pjaustytu svogūnu lengvai pakepiname ir sudedam į bendrą puodą bei užstatome virimui. Verdame, kol morkos ir bulvės suminštėja, tada dedame pomidorų padažo, krevečių, šviežių pomidorų be odelių, kininių grybų.
Mišinį pagardiname druska, pipirais, krapais ir uoginėmis paprikomis. Dar šiek tiek paverdame ir skanaujame.