Ingredientų dedame pagal skonį:
vamzdelių formos makaronų,
vištienos filės,
saldžiosios paprikos,
grietinėlės,
kietojo sūrio,
džiovintų krapų,
džiovintų petražolių,
vištienos prieskonių.
GAMINIMAS:
Supjaustome vištienos filė ir saldžiąją papriką juostelėmis ir troškiname keptuvėje įpylus vandens ir pagardinus sviestu. Vandens turi būti tiek kad apsemptų vištieną. Troškiname su prieskoniais ir dedame tokius, kokius mėgstame.
Mėsai išsitroškinus, negailėdami beriame džiovintus krapus ir petražoles. Tada supilame grietinėlę ir paliekame 5-10min. troškintis ant silpnos ugnies retkarčiais pamaišydami.
Mėsai dar kartelį išsitroškinus suberiame virtus makaronus, išmaišome ir dar šiek tiek pakepame. Patiekiame užbarščius ant viršaus kietojo sūrio.