400 g makaronų,
truputis makaronų prieskonių,
200 g virto kumpio,
1 svogūnas,
200 g fermentinio sūrio,
8 pievagrybiai,
truputis aliejaus,
petražolių.
GAMINIMAS:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, suverskite į kiaurasamtį, perliekite šaltu vandeniu ir palikite, kad nuvarvėtų. Svogūną supjaustykite ir truputėlį pakepkite keptuvėje su aliejumi. Kumpį supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su svogūnais bei makaronais.
Kepimui skirtą indą patepkite aliejumi, sudėkite makaronus, supjaustytus grybus, pabarstykite susmulkintomis petražolėmis ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min. Tada ant viršaus sudėkite sutarkuotą fermentinį sūrį ir dar kepkite, kol jis suminkštės.