Desertas su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertas su obuoliais


INGREDIENTAI:

pusė pakuotės trapių sausainių,
šaukštas lydyto sviesto,
pagal skonį cinamono,
vanilės,
apie 100 g virtų ryžių,
80 g maskarponės,
4 šaukštai plaktos grietinėlės,
2 šaukštai cukraus pudros,
pusė obuolio,
pagal skonį cinamono,
mėtų lapelių,
šokolado drožlių (papuošti).


GAMINIMAS:

Sulaužykite sausainius į trintuvo indą, juos sutrinkite. Trupinius sumaišiusi su sviestu ir cinamonu, po lygiai supresuokite į kelias apvalias formeles. Paruoškite maskarponės masę: virtus ryžius gerai išmaišykite su sūriu, suberkite cukraus pudrą, vanilę, tada šaukštu atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę.

Varškės masės krėskite į formeles ir desertą 3 val. dėkite į šaldytuvą. Kol desertas stings, paruoškite obuolių traškutį: obuolį supjaustykite plonyčiais gabalėliais, 2 min. pavirkite cukraus sirupe, tada nuvarvinkite, išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje skardoje, apibarstykite cinamonu ir apie 20-30 min. padžiovinkite.

Desertą tiekite iškratytą iš formelių su obuolio traškučiu, mėtos lapeliu ir šokolado drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668