4 kiaušinių,
6 rūkyto kumpio juostelių,
100 g rūkyto kiaulienos kumpio,
1 baltos duonos riekės,
6 šaukštų majonezo,
4 šaukštų alyvų aliejaus,
2 šaukštų citrinų sulčių,
šlakelio "Volčesterio" padažo,
1 salotų gūžės,
50 g tarkuoto parmezano sūrio.
GAMINIMAS:
Kietai išvirkite kiaušinius. Kumpio juosteles lengvai apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Baltą duoną truputį padžiovinkite orkaitėje ir supjaustykite gabaliukais. Kiaušinius supjaustykite skiltelėmis, kumpį mažais gabaliukais.
Inde sumaišykite mjonezą, aliejų, citrinų sultis ir "Vorčesterio" padažą. Salotų lapus nuplaukite, suplėšykite, dėkite į indą kartu su kiaušiniais, kumpiu, duonos gabaliukais, po to apšlakstykite padažu ir pabarsčius sūriu patiekite į stalą.