Keptas įdarytas karpis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas įdarytas karpis


INGREDIENTAI:

karpio (apie 1,5 kg),
svogūnų laiškų,
300 g pomidorų,
100 g smulkintų graikinių riešutų,
100 g šviežių grybų,
250 g varškės,
100 ml balto sauso vyno,
125 g sviesto,
druskos,
pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Žuvį išdarinėkite, pabarstykite druska ir pipirais. Supjaustytus svogūnus ir grybus pakepinkite svieste. Tuomet įdėkite dalį smulkintų pomidorų, įberkite riešutus, petražoles, druskos, pipirų, įpilkite vyną, įdėkite varškės. Viską išmaišykite.

Paruoštu mišiniu prikimškite karpį, susekite mediniais smeigtukais ir dėkite į riebalais pateptą skardą. Žuvį apdėliokite likusiais pomidorais, apliekite likusiu tirpintu sviestu, užpilkite puse stiklinės vandens ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668