2 menkės (pangasijos ar kitos baltos žuvies) filė po 200 g,
4 morkų,
1 raudonos paprikos,
1 obuolio,
1 svogūno,
2 česnako skiltelių,
gabaliuko imbiero,
lauro lapo,
kelių maltų gvazdikėlių,
0,5 šaukštelio ciberžolės,
0,5 šaukštelio maltų kalendros grūdelių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Prieskonius sumaišykite. Trečdaliu įtrinkite žuvį. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, morkas, obuolį sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite šiaudeliais. Svogūną lengvai pakepinkite šaukšte aliejaus, tuomet sudėkite prieskonius ir susmulkintą imbierą.
Viską truputį pakaitinkite, tada įdėkite morkas su obuoliais ir pjaustytą žiedeliais papriką, apie 5 min. viską patroškinkite, įberkite druskos, pipirų. Ištieskite folijos lapą, į jo vidurį sudėkite dar karštas daržoves, ant viršaus dėkite žuvį, gražiai suvyniokite, kad sultys neišbėgtų. Dėkite į skardą ir pašaukite į karštą orkaitę 20 minučių.