800 g bulvių,
pundelio petražolių,
150 g varškės,
druskos,
pipirų,
4 vištienos krūtinėlių,
4 griežinėlių virto kumpio,
4 šaukštų miltų,
1 kiaušinio,
6 šaukštų džiūvėsėlių,
svogūnų laiškų,
300 g šaldyto morkų ir žaliųjų žirnelių mišinio,
2 šaukštų sviesto,
5 šaukštų lydyto sviesto.
GAMINIMAS:
Žalumynus sukapokite ir sumaišykite su varške. Įberkite druskos ir pipirų. Kiekvieną krūtinėlę perpjaukite perpus ir išmuškite. Dėkite po griežinėlį kumpio, ant viršaus-varškės. Krūtinėlių gabaliukus sulenkite perpus, sutvirtinkite mediniais smeigtukais, apibarstykite druska ir pipirais.
Apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kišenėles iškepkite su 3 šaukštais lydyto sviesto. Svogūnų laiškus supjaustykite. Šaldytas daržoves patroškinkite su sviestu, pabaigoje sudėkite svogūnų laiškus. Virtas bulves nulupkite, apkepkite likusiame svieste, pabarstykite druska.