500 g jautienos be kaulo,
100 g žiedinių kopūstų,
100 g brokolių,
50 g porų,
1 morkos,
4 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų takuoto fermentinio sūrio,
0,5 kubelio jautienos sultinio,
1 stiklinės vandens,
žalumynų papuošti.
GAMINIMAS:
Žiedinius kopūstus ir brokolius išskirstykite žiedynais. Porą supjaustykite žiedeliais, morkas-šiaudeliais. Sultinio kubelį ištirpinkite vandenyje. Daržoves lengvai apkepkite aliejuje, užpilkite sultiniu ir ištroškinkite. Jautieną supjaustykite porcijomis, kiekvieną gabalėlį išmuškite.
Ant mėsos dėkite daržovių įdaro, apibarstykite tarkuotu sūriu, suvyniokite suktinukus ir persmeikite mediniais smeigtukais. Sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, apšlakstykite likusiu aliejumi ir pašaukite į 220 laipsnių orkaitę. Kepkite 30 min. Paduodami į stalą, papuoškite žalumynais.