Žuvies užpiltinė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies užpiltinė


INGREDIENTAI:

500 g sterko (ar kitos žuvies),
1 morkos,
1 svogūno,
petražolės šaknies,
petražolių lapelių,
1 šaukšto želatinos,
1-2 laurų lapų,
1 citrinos,
2 l vandens,
druskos.


GAMINIMAS:

Filė išvirkite su morka, saliero šaknimi, svogūnu, lauro lapeliais ir druska. Žuvį atvėsinkite. Sultinį, kuriame virė žuvis, perkoškite, įdėkite želatinos, užmerktos vandenyje (santykiu 1:7), pakaitinkite.

Žuvį išdėliokite gilesnėje lėkštėje, papuoškite citrinos griežinėliais, pjaustytomis morkomis, žalumynų lapeliais. Užpilkite paruošta želė: iš pradžių vieną sluoksnį, po kiek laiko dar vieną. Padėkite stingti į šaldytuvą 30 min. Užpiltinę galite puošti ir kitomis daržovėmis:irneliais, šparaginėmis pupelėmis, brokoliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668