12 kiaušinių,
1 marinuoto agurko,
50 g kumpio,
majonezo,
1 silkės filė,
1 raudono obuolio,
2 šaukštelių aliejaus,
krapų,
druskos,
šaukštelio citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išvirkite kietai, nulupkite, perpjaukite perpus. Išimkite trynius, sudėkite po 4 ir sumaigykite šakute. Kumpį ir agurką labai smulkiai supjaustykite, sumaišykite su viena trynių porcija, įdėkite šaukštą majonezo. Pusę silkės smulkiai supjaustykite. Obuolį perpjaukite perpus, išimkite sėklalizdžius.
Vieną pusę sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su pjaustyta silke, antra trynių porcija ir šaukšteliu aliejaus. Dalį krapų smulkiai sukapokite (1 šaukštą). Sumaišykite su likusiais tryniais, įpilkite šaukštelį aliejaus, citrinų sulčių, įberkite druskos. Paruoštais įdarais užpildykite baltymų puseles, sudėliokite lėkštėje, papuoškite.