Velykų boba su lašinukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Velykų boba su lašinukais


INGREDIENTAI:

15 g sausų mielių (arba šviežių),
500 g miltų,
250 ml pieno,
150 g tirpinto sviesto,
2 kiaušinių,
10 g cukraus,
8 g druskos,
5 g džiovintų raudonėlių,
150-200 g rūkytos šoninės,
100 g svogūnų,
džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Mieles ištrinkite su žiupsneliu miltų ir šiltu vandeniu. Jas plakikliu sumaišykite su miltais, drungnu pienu, ištirpintu sviestu, suplaktais kiaušiniais, cukrumi, druska, džiovintais raudonėliais.

Tešlą uždenkite ir palikite šiltai kilti. Rūkytą šoninę, svogūnus supjaustykite labai mažais kubeliais ir apkepinkite su 20 g sviesto. Atvėsinkite, įmaišykite į tešlą ir palikite dar 30 min. kilti. Kekso formą su skyle viduryje ištepkite 20 g sviesto, pabarstykite džiūvėsėliais ir sukrėskite paruoštą tešlą. Kepkite 190 laipsnių karščio orkaitėje 45-55 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668