vištienos krūtinėlė,
trečdalis kininio kopūsto,
morka,
saliero stiebas,
4 vyšniniai pomidoriukai,
2 šaukštai sojų padažo,
po šaukštą balzaminio ir
ryžių acto,
šaukštas rudojo cukraus,
šaukštelis sezamų aliejaus,
saujelė sezamų sėklų,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Morką nuskuskite, supjaustykite šiaudeliais, porą-griežinėliais, kininį kopūstą-juostelėmis. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, susmulkinkite, sudėkite į keptuvę, tada supilkite balzaminį ir ryžių actą, sojos padažą, suberkite rudąjį cukrų ir kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol pusė padažo nugaruos, šiek tiek sutirštės, o vištiena apskrus.
Tada sumeskite morkų šiaudelius, salierų griežinėlius ir kepinkite juos apie 5 min. Galiausiai suverskite kininį kopūstą, pomidorų puseles ir dar truputį pakaitinkite. Baigdami gaminti salotas pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir užberkite sausoje keptuvėje skrudintų sezamų sėklų.