Menkė, kepta su bulvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkė, kepta su bulvėmis


INGREDIENTAI:

800 g šaldytos menkės minkštimo,
1 šaukštas miltų ar džiūvėsėlių,
100 g sviesto ar lašiniukų,
truputis maltų pipirų,
druskos,
1 kg bulvių,
2 stiklinės baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Atšildyta menkė supjaustoma gabalais, apibarstoma pipirais, druska ir pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose. Sudedama į keptuvą ant plonai supjaustytų lašiniukų ar sviesto, apdedama bulvių griežinėliais, kad žuvies nesimatytų. Palaistomą tirpytu sviestu, užpilama baltuoju padažu, pabarstoma džiūvėsėliais ir kepama orkaitėje 15—20 min.

Patiekiama sudėta į pusdubenį, užpilta tuo pačiu padažu, kuriame kepė, papuošta žalumynais, apdėta virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Atskirai duodama kopūstų salotų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668