300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
100 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
200 g rūkytos vištienos,
2 kiaušiniai,
100 g majonezo,
svogūnų laiškų,
2 šaukštai miltų,
citrininių pipirų,
muskatų.
GAMINIMAS:
Sluoksniuotą tešlą atšildykite ir dėkite į miltais pabarstytą skardą. Tešlą subadykite šakute ir kepkite orkaitėje. Fermentinį sūrį supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite pievagrybius, vištieną, svogūnų laiškus.
Ant pusiau iškepusios tešlos sudėkite vištieną, pievagrybius, svogūnų laiškus. Kiaušinius išplakite kartu su majonezu, miltais, prieskoniais ir užpilkite fermentinio sūrio kubelių, papuoškite pievagrybiais ir baikite kepti.