200 g stambių avižinių dribsnių,
50 g moliūgų sėklų,
80 g migdolų,
30 g kokosų drožlių,
30 g sezamo sėklų,
70 g besėklių razinų,
50 g džiovintų bananų,
2-3 šaukštai medaus,
2-3 šaukštai vandens,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
cinamono.
GAMINIMAS:
Sumaišykite dribsnius, moliūgų sėklas, migdolus, kokosų drožles ir sezamo sėklas. Medų pašildykite, kad suskystėtų, tada įmaišykite aliejų ir vandenį. Šiuo mišiniu užpilkite dribsnius ir viską gerai išmaišykite.
Paruoštą mišinį paskleiskite ant didelės skardos ir kepkite 180 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje 20-30 min. nuolat pamaišydami ir prižiūrėdami, kad neapdegtų. Iškeptus dribsnius atvėsinkite, įmaišykite razinas ir susmulkintus bananus. Valgykite su jogurtu, pienu ar vaisiais.