Sausi pusryčiai "Pas mamą" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sausi pusryčiai "Pas mamą"


INGREDIENTAI:

200 g stambių avižinių dribsnių,
50 g moliūgų sėklų,
80 g migdolų,
30 g kokosų drožlių,
30 g sezamo sėklų,
70 g besėklių razinų,
50 g džiovintų bananų,
2-3 šaukštai medaus,
2-3 šaukštai vandens,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
cinamono.


GAMINIMAS:

Sumaišykite dribsnius, moliūgų sėklas, migdolus, kokosų drožles ir sezamo sėklas. Medų pašildykite, kad suskystėtų, tada įmaišykite aliejų ir vandenį. Šiuo mišiniu užpilkite dribsnius ir viską gerai išmaišykite.

Paruoštą mišinį paskleiskite ant didelės skardos ir kepkite 180 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje 20-30 min. nuolat pamaišydami ir prižiūrėdami, kad neapdegtų. Iškeptus dribsnius atvėsinkite, įmaišykite razinas ir susmulkintus bananus. Valgykite su jogurtu, pienu ar vaisiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668