Energetinė vertė: 500 kcal
200 g šparaginių pupelių,
1/2 žiedinio kopūsto,
2 morkos,
2 nebirios bulvės,
2 šviežios aitrios paprikos,
4 valg. š. kokosų dribsnių,
1/2 arb. š. kiniškų prieskonių,
1/2 indelio natūralaus jogurto,
1 arb. š. kario,
1 valg. š. sezamo grūdelių.
GAMINIMAS:
pupeles nuplaukite, galiukus nupjaukite ir supjaustykite įžambiais gabaliukais. Žiedinį kopūstą nuplaukite ir išskaidykite mažomis roželėmis. Morkas ir bulves nuskuskite ir supjaustykite kiniškai-įstrižais, pailgais griežinėliais. Aitriąsias paprikas supjaustykite žiedeliais, sėklas pašalinkite. Užmerkite kokosų dribsnius.
Visas daržoves sumaišykite inde, pabarstykite kiniškais priekoniais, užpilkite vandeniu, kad daržovės būtų apsemtos. Patroškinkite ant mažos ugnies 15 minučių. Nuimkite nuo viryklės ir nupilkite skystį. Jogurtą, nuvarvintus kokosų dribsnius ir karį sumaišykite, užpilkite daržoves ir palaikykite 5 minutes ant šiltos viryklės, bet nevirkite. Sezamo grūdelius pakepinkite ant keptuvės ir pabarstykite jais patiekalą.