Virtas upėtakis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtas upėtakis


INGREDIENTAI:

800 g upėtakių,
1 citrina,
20 g sviesto,
prieskoninių daržovių (morka, petražolė, poras, gelsvės),
druskos,
1 stiklinė krienų arba garstyčių padažo (žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Paruoštas upėtakis užpilamas parūgštintu citrinos sultimis šiltu (tik ne karštu) vandeniu, greit išimamas, pasūdomas ir (5—10 min) verdamas ant visai mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje, kad nesuvirtų.

Patiekiamas sudėtas į pašildytą pusdubenį, apšlakstytas sviestu, apdėtas virtomis bulvėmis. Atskirai padažinėje duodamas krienų arba garstyčių padažas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668