Kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsnys


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 3100 kcal

300 g kiaulienos sprandinės,
300 g avienos nugarinės (be kaulų),
300 g jautienos nugarinės,
1 morka,
1 nuluptas svogūnas, pakaišytas 2 gvazdikėliais,
1 česnako skiltelė,
1 laurų lapas,
druskos,
juodųjų pipirų,
1/2 l sauso baltojo vyno arba obuolių vyno,
250 g svogūnų,
1 kg nebirių bulvių,
40 g lydytų kiaulės taukų.


GAMINIMAS:

Visą mėsą supjaustykite kubeliais, o nuskustą morką supjaustykite griežinėliais. Su svogūnais, nuluptu česnaku ir laurų lapu sudėkite į fajansinį puodą. Pabarstykite druska ir pipirais ir užpilkite vynu. Uždenkite ir per naktį pamarinuokite. Svogūnus nulupkite, bulves nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Ugniai atsparią fajansinę formą storai ištepkite riebalais ir sudėkite pusę bulvių ir svogūnų griežinėlių.

Pabarstykite druska ir pipirais. Suberkite mėsą ir uždenkite likusiomis bulvėmis ir svogūnais. Dae kartą pabarstykite priekoniais. Marinatą perkoškite per sietą ir supilkite ant bulvių. Puodą tvirtai uždenkite. Puodą statykite į iš anksto pakaitintą orkaitę ir kepkite patiekalą maždaug 3 valandas 200 laipsnių karščio temperatūroje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668