Energetinė vertė: 2312 kcal
500 g avienos ( nuo menčių ),
100 g rūkytos mėsos,
1 svogūnas,
1 l mėsos sultinio,
džiovintų raudonėlių,
pipirų,
500 g šparaginių pupelių,
500 g nebirių bulvių.
GAMINIMAS:
Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus irgi supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pekepkite dideliame keptuve. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, įberkite pipirų ir raudonėlių.
Tuomet pridenkite ir 1 valandą pavirkite ant mažos ugnies. Pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šiuos abu produktus sudėkite į indą su mėsa ir 20-30 minučių patroškinkite.