Grietinėje apkeptas karosas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėje apkeptas karosas


INGREDIENTAI:

1 kg karosų,
prieskonių,
1/2 stiklinės grietinės,
100 g sulesto,
3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūriu,
1 šaukštelis miltų,
pyrago džiūvėsėlių,
druskos.


GAMINIMAS:

Paruošti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir karštuose riebaluose apkepinami, kol parusvės. Paskui sudedami į gilesnį emaliuotą keptuvą, užpilami grietine, pabarstomi tarkuotu fermentiniu sūriu, svieste pakepintais miltais, pyrago džiūvėsėliais ir sudedamas likęs sviestas. Keptuvas su žuvimi dedamas į karšty orkaite, kad paviršius gražiai rusvai apkeptų ir apsitrauktu plutele.
Karosas tiekiamas su keptomis ar virtomis bulvėmis, žiediniais kopūstais ar kitomis virtų daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668