Tiršta žuvienė su cukinijomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta žuvienė su cukinijomis


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1080 kcal

4 didelės nebirios bulvės,
4 raudonojo ešerio filė gabaliukai,
1/2 citrinos sultys,
4 mažos šviežios cukinijos,
2 šalotai,
1 ryšulėlis petražolių,
apie 50 g sviesto,
baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Bulves nuplaukite ir išvirkite. Nukoškite, nulupkite ir supjaustykite dideliais kubeliais. Žuvį nuplaukite po tekančiu šaltu vandeniu, nusausinkite virtuviniu popieriumi, supjaustykite nemažais gabaliukais ir pašlakstykite citrinų sultimis. Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite maždaug 1/2 cm storio griežinėliais.

Šalotus nulupkite ir susmulkinkite, petražoles nuplaukite, kotus išmeskite, o lapelius apsausinkite ir susmulkinkite. Sviestą ištirpinkite inde ir jame kokias 5 minutes apkepkite cukinijas bei šalotus. Tuomet sudėkite žuvį, bulves, gerai išmaišykite, pabarstykite pipirais, druska ir petražolėmis. Dar 5 minutes patroškinkite ir galite nešti ant stalo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668