Blynai su grybais receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su grybais


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

8 didelės bulvės,
kiaušinis,
šaukštas krakmolo,
šaukštas miltų,
stiklinė džiūvėsėlių,
pusė stiklinės virtų džiovintų grybų,
svogūnas,
šaukštas aliejaus,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

P a g a r d u i:
raudonasis svogūnas,
6 pievagrybiai,
10 žaliųjų žirnelių ankščių,
šaukštas sviesto,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, neluptas išvirkite pasūdytame vandenyje, sumalkite, įmaišykite miltus, kiaušinį, krakmolą. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, kol dailiai pagels, pakepinkite aliejuje, tada suverskite smulkintus virtus grybus, juos pakepinkite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Grybų bei svogūnų masę atvėsinkite ir įmaišykite į bulvių tešlą. Iš tešlos rankomis formuokite nedidelius blynelius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite karštuose riebaluose, kol iš abiejų pusių dailiai apskrus. Iškeptus blynelius išdėliokite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai, tada išdalykite į lėkštes. Tiekite su svieste pakepintais pievagrybiais, svogūnais ir žaliųjų žirnelių ankštimis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668