Blynai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su grybais


INGREDIENTAI:

8 didelės bulvės,
kiaušinis,
šaukštas krakmolo,
šaukštas miltų,
stiklinė džiūvėsėlių,
pusė stiklinės virtų džiovintų grybų,
svogūnas,
šaukštas aliejaus,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

P a g a r d u i:
raudonasis svogūnas,
6 pievagrybiai,
10 žaliųjų žirnelių ankščių,
šaukštas sviesto,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, neluptas išvirkite pasūdytame vandenyje, sumalkite, įmaišykite miltus, kiaušinį, krakmolą. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, kol dailiai pagels, pakepinkite aliejuje, tada suverskite smulkintus virtus grybus, juos pakepinkite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Grybų bei svogūnų masę atvėsinkite ir įmaišykite į bulvių tešlą. Iš tešlos rankomis formuokite nedidelius blynelius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite karštuose riebaluose, kol iš abiejų pusių dailiai apskrus. Iškeptus blynelius išdėliokite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai, tada išdalykite į lėkštes. Tiekite su svieste pakepintais pievagrybiais, svogūnais ir žaliųjų žirnelių ankštimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668