Trinta porų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta porų sriuba


INGREDIENTAI:

Didelis poro stiebas,
saliero stiebas,
2 stiklinės natūralaus daržovių sultinio,
2 didelės bulvės,
svogūnas,
2 šaukštai sviesto,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
200 ml grietinėlės,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
tarkuoto kietojo sūrio (parmezano).


GAMINIMAS:

Svogūną nuluokite, susmulkinkite ir, kol dailiai pagels, pakepinkite įkaitintame svieste. Tik jokiu būdu neperkepkite-svogūnas neturi paruduoti. Porą ir salierą susmulkinkite, sumeskite į svogūnų masę ir apie 10 min. troškinkite ant mažos ugnies, kol suminkštės.

Keptas daržoves sukrėskite į puodą, užpilkite daržovių sultiniu, sumeskite nedideliais gabalėliais susmulkintas bulves ir viską apie 15 min. pavirkite. Sriubą nukelkite nuo ugnies iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu.

Tada vėl supilkite į puodą, pagardinkite grietinėle ir pipirais, pasūdykite, pakaitinkite ir išpilstykite į lėkštes. Tiekite su baltos duonos skrebučiu, jeigu norite, tarkuotu kietuoju sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668