300 g svogūnų,
50 g sviesto,
50 g morkų,
1 kg kiaulienos mentės,
500 g jautienos faršo,
750 g vištų kepenėlių,
500 g vandens arba sultinio,
5 kiaušiniai,
150 g sudžiūvusio batono,
druskos,
pipirų,
maltų muskatų,
džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Kubeliais supjaustytus svogūnus ir morkas pakepkite puode su sviestu 8-10 min., sudėkite kubeliais supjaustytą kiaulieną, jautienos faršą, įpilkite vandens arba sultinio, įberkite druskos, pipirų, žiupsnelį muskatų ir virkite apie 1,5 val., kol mėsa bus visiškai minkšta.
Tada sudėkite kepenėles, batoną ir dar virkite apie 20 min. Atvėsintą troškintą mėsą sumalkite mėsmale 2-3 kartus, įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir sudėkite į pateptą sviestu ir pabarstytą džiūvėsėliais kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje apie 50-60 min. Atvėsinkite.