Mamos paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mamos paštetas


INGREDIENTAI:

300 g svogūnų,
50 g sviesto,
50 g morkų,
1 kg kiaulienos mentės,
500 g jautienos faršo,
750 g vištų kepenėlių,
500 g vandens arba sultinio,
5 kiaušiniai,
150 g sudžiūvusio batono,
druskos,
pipirų,
maltų muskatų,
džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Kubeliais supjaustytus svogūnus ir morkas pakepkite puode su sviestu 8-10 min., sudėkite kubeliais supjaustytą kiaulieną, jautienos faršą, įpilkite vandens arba sultinio, įberkite druskos, pipirų, žiupsnelį muskatų ir virkite apie 1,5 val., kol mėsa bus visiškai minkšta.

Tada sudėkite kepenėles, batoną ir dar virkite apie 20 min. Atvėsintą troškintą mėsą sumalkite mėsmale 2-3 kartus, įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir sudėkite į pateptą sviestu ir pabarstytą džiūvėsėliais kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje apie 50-60 min. Atvėsinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668