Virtinukai su špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtinukai su špinatais


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
2 stiklinės miltų,
kiaušinis,
pusė stiklinės apvirtų špinatų,
šaukštas aliejaus,
pusė šaukštelio druskos.

Į d a r u i:
200 g varškės,
kiaušinis,
500 g špinatų,
nedidelis svogūnas,
šaukštas sviesto,
tarkuotų muskatų,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Užminkykite tešlą iš miltų, kiaušinio, pusės stiklinės vandens, špinatų, druskos ir šaukšto aliejaus. Jei tešla per minkšta, įminkykite dar truputį miltų. Pusvalandį palaikykite kambario temperatūroje. Smulkiai supjaustykite perrinktus, gerai nuplautus ir nuvarvintus špinatus. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus, trumpai pakepinkite, sudėkite špinatus, uždenkite ir patroškinkite 2-3 minutes.

Šakute arba elektriniu grūstuvu gerai sutrinkite varškę, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir muskatais, įmaišykite patroškintus špinatus. Iš tešlos ir varškės bei špinatų įdaro pagaminkite virtinukus ir išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Patiekite juos su grietine arba žaliuoju Pesto padažu, ant viršaus užberkite tarkuoto parmezano ir kedrų riešutų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668