Nicos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nicos salotos


INGREDIENTAI:

Indelis konservuotų tunų savose sultyse,
romaninių salotų,
200 g šviežių arba šaldytų šparaginių pupelių,
4 mažos bulvės,
2 kiaušiniai,
8 vyšniniai pomidorai,
pusė raudonojo svogūno,
pusė stiklinės juodųjų alyvuogių be kauliukų, 6 ančiuvių filė aliejuje,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
2 česnako skiltelės,
pusė stiklinės alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Bulves gerai nuplaukite, išvirkite ir tik tada nulupkite. Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus. Šviežias šparagines pupeles sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirkite 3-5 minutes. Pupelės turi likti traškios. Išgriebkite pupeles ir sudėkite į labai šaltą vandenį, taip išsaugosite žalią jų spalvą.

Paruoškite salotų užpilą. Į actą įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų, išspauskite česnaką, nuolat maišydami plona srovele supilkite aliejų. Į dubenį sudėkite pomidorų puseles, virtas šparagines pupeles, stambiais gabalėliais pjaustytas bulves, kiaušinius, svogūną, ančiuvių filė, alyvuoges ir konservuotą tuną, supilkite užpilą, atsargiai išmaišykite. Dubens dugną užklokite salotų lapais, sudėkite salotas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668