Energetinė vertė: 1820 kcal
400 g nebirių bulvių,
druskos,
750 g mėsingų pomidorų,
40 g sviesto,
1/8 l mėsos ar daržovių sultinio,
4 val. š. sauso baltojo vyno,
juodųjų pipirų,
400 g Miunsterio sūrio,
2 valg. š. kmynų.
GAMINIMAS:
Bulves išvirkite sūriame vandenyje. Pomidorus užpilkite karštu vandeniu, po to šaltu ir nulupkite odelę, išpjaukite kotelius. Supjaustykite lygiais griežinėliais. Bulves nulupkite ir taip pat supjaustykite griežinėliais. Plokščią ugniai atsparią apkepo formą storai ištepkite sviestu ir išdėliokite sluoksniais pomidorų ir bulvių griežinėlius.
Užpilkite sultiniu ir vynu. Pabarstykite pipirais. Sūrį supjaustykite riekutėmis ir išdėliokite ant pomidorų. Pabarstykite kmynais ir pašaukite į orkaitę ties viduriu. Pabarstykite kmynais ir pašaukite į orkaitę ties viduriu. Kepkite 225 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių, kol sūris gražiai išsilydo.