Liežuvio ir marinuotų svogūnų užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvio ir marinuotų svogūnų užkandėlė


INGREDIENTAI:

3 kiaulių liežuviai,
2 svogūnai,
apelsinas,
4 kiaušiniai,
stiklinė majonezo,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis cukraus,
4 šaukštai vyno acto.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Stiklinėje vandens ištirpinkite maždaug po šaukštelį druskos ir cukraus, supilkite actą. Užpilkite svogūnus paruoštu marinatu ir valandai padėkite į šaldytuvą. Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite, supjaustykite smulkiais šiaudeliais, virtus liežuvius-taip pat.

Nuluptas apelsinų skilteles supjaustykite į keturias dalis. Į salotinę sluoksniais sudėkite marinuotus svogūnus, pjaustytą liežuvį ir užpilkite trečdaliu majonezo. Sudėkite sluoksnį kiaušinių ir taip pat užpilkite majonezu. Pabaigoje sudėkite apelsinus ir užpilkite likusiu majonezu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668