3 kiaulių liežuviai,
2 svogūnai,
apelsinas,
4 kiaušiniai,
stiklinė majonezo,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis cukraus,
4 šaukštai vyno acto.
GAMINIMAS:
Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Stiklinėje vandens ištirpinkite maždaug po šaukštelį druskos ir cukraus, supilkite actą. Užpilkite svogūnus paruoštu marinatu ir valandai padėkite į šaldytuvą. Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite, supjaustykite smulkiais šiaudeliais, virtus liežuvius-taip pat.
Nuluptas apelsinų skilteles supjaustykite į keturias dalis. Į salotinę sluoksniais sudėkite marinuotus svogūnus, pjaustytą liežuvį ir užpilkite trečdaliu majonezo. Sudėkite sluoksnį kiaušinių ir taip pat užpilkite majonezu. Pabaigoje sudėkite apelsinus ir užpilkite likusiu majonezu.