Skardinė menkių kepenėlių,
4 kiaušiniai,
2 morkos,
5 bulvės,
svogūnų laiškų,
petražolių lapelių,
majonezo.
GAMINIMAS:
Kiaušinius, morkas ir bulves išvirkite. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirkite, baltymus sutarkuokite, trynius sukapokite. Morkas nuskuskite, stambiai sutarkuokite, svogūnų laiškus sukapokite. Bulves stambiai sutarkuokite arba labai smulkiai supjaustykite. Į gilesnį indą dėkite susmulkintas kepenėles, aptepkite jas majonezu.
Berkite sluoksnį kiaušinių baltymų, aptepkite majonezu. Dėkite sluoksnį morkų, pabarstykite svogūnų laiškais ir aptepkite majonezu. Paskui dėkite sluoksnį bulvių bei trynių, aptepkite majonezu. Viršų puoškite petražolių lapeliais ar kitais žalumynais.