Aviečių desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių desertas


INGREDIENTAI:

2 šaukštai sviesto arba margarino,
200 ml avižų,
50 ml cukraus,
800 ml aviečių,
500 ml grietinės,
50 ml želė cukraus "Multi".

K r e m u i:
200 ml varškės,
200 ml grietinės,
3 šaukštai fruktozės,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
500 ml uogų.



GAMINIMAS:

Į keptuvę įdėkite sviesto arba margarino. Suberkite avižas ir cukrų. Skrudinkite, kol avižos įgaus auksinę spalvą. Nuplaukite avietes. Išplakite grietinę su želė cukrumi. Gautą masę supilkite į 4 stiklines. Suberkite uogas. Paskirstykite apkeptas avižas. Patiekite kuo greičiau.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668