"Panna cotta" šokoladinis pyragaitis su baziliku receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Panna cotta" šokoladinis pyragaitis su baziliku


INGREDIENTAI:

2 kiaušiniai,
150 ml cukraus,
150 ml miltų,
1 1/2 šaukšto kakavos miltelių,
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Panna cotta:
500 ml tirštos (separuotos) grietinėlės,
100 ml smulkiai supjaustyto baziliko,
100 ml želė cukraus "Multi".

P a p u o š i m u i:
2 šaukštai cukraus sirupo,
šviežių aviečių,
cukraus pudros.



GAMINIMAS:

2 šaukštams cukraus s i r u p o imkite 70 g cukraus "Demerara",30 ml vandens. Cukrų ištirpdykite karštame vandenyje. Visą laiką maišykite. Ant silpnos ugnies virkite 5-10 minučių.

Išplakite kiaušinius su cukrumi. Suberkite miltus, kakavos ir kepimo miltelius. Išmaišykite. Tešlą išpilkite ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos. Kepkite 250 laipsnių karščio orkaitėje apie 5 minutes. Palikite atvėsti.

Su indeliais, į kuriuos pilsite Panna cotta", iškirskite 6 paplotėlius. Sumaišykite želė cukrų, grietinėlę ir bazilikus. Užvirinkite ir pakaitinkite maždaug pusę minutės. Supilstykite į 6 indelius ir palikite sustingti. Ant paplotėlių sudėkite "Panna cotta" ir apipilkite cukraus sirupu. Papuoškite uogomis ir apibarstykite cukraus pudra.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668