Flamandiški karbonadai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Flamandiški karbonadai


INGREDIENTAI:

750 g jautienos filė,
0,5 litro šviesiojo alaus,
2-3 šaukštai sviesto,
4 dideli svogūnai,
1 stora riekė duonos,
1 ryšulėlis žalumynų,
1-2 gabalėliai cukraus,
1 šaukštas acto,
1 lauro lapelis,
garstyčių,
kmynų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite stambokais gabalais, išmuškite, kiekvieną gabalėlį dar padalinkite į dvi lygias dalis, apkepkite iš abiejų pusių ir išimkite iš keptuvės. Likusiuose riebaluose pakepkite smulkiai supjaustytus žalumynus ir, pridėję daugiau riebalų, susmulkintą svogūną apkepkite iki auksinio atspalvio.

Į puodą sluoksniais dėkite svogūnus, mėsą, žalumynus, pridenkite duonos riekele be plutelės (duoną iš anksto aptepkite garstyčiomis), užpilkite alumi, užbarstykite kmynų, įmeskite lauro lapelį. Ant silpnos ugnies troškinkite 2 valandas. Kai skystis nusigaruos, kartkartėmis įpilkite šiek tiek alaus. Užpilą pagardinkite actu ir cukrumi. Patiekite su virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668