Lydeka, kepta su lašinukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lydeka, kepta su lašinukais


INGREDIENTAI:

1kg lydekos,
100 g šviežių lašinukų,
prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūnų),
prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas),
druskos,
1 stiklinė pomidorų padažo (žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, apdedama plonomis šviežių lašinukų riekelėmis, susukama į foliją ar celofaninį popierių, sudedama į keptuvą ir kepama orkaitėje ar krosnyje (sultims išgaravus, įpilama truputį karšto vandens). Patiekiama išimta iš folijos, sudėta į pašildytą pusdubenį ir supjaustyta gabaliukais. Puošiama žalumynais, citrinos griežinėliais. Tiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų padažu.

Lydeka su lašinukais kepama ir kitaip — be folijos. Keptuvas išklojamas plonai supjaustytais lašinukais, dedama nepjaustyta lydeka, uždengiama lašinukais ir kepama karštoje orkaitėje ar krosnyje. Baigiant kepti, įpilama truputis grietinės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668