Prancūziška žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prancūziška žuvis


INGREDIENTAI:

800 g jūrų žuvies filė,
100 g miltų,
250 ml alaus,
1 kiaušinis,
druskos,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Iš miltų, alaus, kiaušinio ir šaukšto aliejaus paruoškite skystą tešlą. Gabalėliais supjaustytą žuvies filė pasūdykite, apibarstykite miltais ir sudrėkinkite tešloje. Kepkite įkaitusiame aliejuje. Patiekite su karštomis bulvėmis.

Atskirai paduokite "Remolado" padažo, kuris gaminamas taip: sumaišykite stiklinę alyvuogių aliejaus, trynį, pusę šaukštelio acto (geriausiai tinka obuolių actas), šaukštelį garstyčių, smulkiai supjaustytą svogūną, žiupsnelį druskos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668