30 krabų lazdelių arba tikro krabo mėsos,
1 česnako skiltelė,
3 šaukštai aliejaus,
1 kiaušinis,
1 stiklinė grietinėlės,
100 g maltų džiūvėsėlių,
30 g tarkuoto sūrio,
keletas apelsino skiltelių,
juodųjų pipirų pagal skonį,
smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Krabų lazdeles lengvai apkepkite iki auksinio atspalvio, smulkiai supjaustykite česnaką ir juo pagardinkite krabus. Į dubenėlį įmuškite kiaušinį, išplakite, supilkite grietinėlę.
Viską išmaišykite, pridėkite druskos ir juodųjų pipirų. Krabų lazdeles pamirkykite išplaktame kiaušinyje su grietinėle, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Krabų lazdeles apibarstykite tarkuotu sūriu, žalumynais ir papuoškite apelsinų skiltelėmis.