Indėnų alaus užkanda receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indėnų alaus užkanda


INGREDIENTAI:

200 g rūkytų ar sūdytų lašinių su raumenuku (arba mėsos, arba krūtinėlės|),
200-300 g konservuotų pupelių arba žirnelių,
1 svogūnas,
ryšulėlis kalendros (galima pridėti ir petražolių, krapų, svogūnų laiškų),
augalinio aliejaus,
kečupo (geriausia tiks skirtas šašlykams arba barbekiu).


GAMINIMAS:

Susmulkinkite svogūną. Į puodelį augalinio aliejaus įpilkite tiek, kad dugną semtų per 1,5-2 cm. Sudėkite supjaustytus lašinius ir svogūną. Kepinkite ant stiprios ugnies, kol mėsa ir svogūnai pasidengs plutele. Nupilkite konservuotų pupelių skystį, jas sudėkite prie mėsos ir svogūnų,

Jeigu aliejaus puodelyje smarkiai sumažėjo, įpilkite šiek tiek vandens. Kil patiekalas kepa, nuplaukite ir susmulkinkite žalumynus. Kai pupelės pasidengs plona plutele, sudėkite žalumynus ir kečupo įpilkite tiek, kad gautųsi tiršta masė. Kartkartėmis pamaišydami leiskite patiekalui dar truputį pasitroškinti. Patiekalas -ne tik puiki alaus užkanda, bet ir soti vakarienė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668