Gruzdinti pievagrybiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gruzdinti pievagrybiai


INGREDIENTAI:

600 g pievagrybių,
1 kiaušinis,
2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų,
3 šaukštai tarkuotų džiūvėsėlių,
augalinio aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Paruoštus pievagrybius apvirkite, atvėsinkite, apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinyje, tuomet vėl apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinyje, tuomet vėl apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite gruzdintuvėje (dideliame kiekyje verdančių riebalų).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668