Vengriška žuvienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriška žuvienė


INGREDIENTAI:

Bet kokia raudona žuvis (keli gabalėliai, geriausiai filė),
4-5 vidutinio dydžio bulgariški pipirai,
čili pipiro pagal skonį,
2-3 pomidorai,
1 šaukštas pomidorų pastos,
1-2 bulvės,
1 kiaušinis.


GAMINIMAS:

Į puodą įpilkite vandens ir užvirkite. Į verdantį vandenį sudėkite plonais šiaudeliais supjaustytus bulgariškus pipirus, taip pat supjaustytas bulves. Pusiau išvirus sudėkite žuvį. Virkite tol, kol išvirs. Pomidorų pastoje pakepinkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, sudėkite nuvalytus stambiomis dalelėmis supjaustytus pomidorus.

Visa tai supilkite į sriubą, pagal skonį įdėkite čili pipiro, lėtai supilkite išplaktą kiaušinį ir virkite tol, kol užvirs. Sriuba paruošta. Patiekiant apibarstykite krapais, patiekite su karšta skrudinta duona arba džiūvėsiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668