Bet kokia raudona žuvis (keli gabalėliai, geriausiai filė),
4-5 vidutinio dydžio bulgariški pipirai,
čili pipiro pagal skonį,
2-3 pomidorai,
1 šaukštas pomidorų pastos,
1-2 bulvės,
1 kiaušinis.
GAMINIMAS:
Į puodą įpilkite vandens ir užvirkite. Į verdantį vandenį sudėkite plonais šiaudeliais supjaustytus bulgariškus pipirus, taip pat supjaustytas bulves. Pusiau išvirus sudėkite žuvį. Virkite tol, kol išvirs. Pomidorų pastoje pakepinkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, sudėkite nuvalytus stambiomis dalelėmis supjaustytus pomidorus.
Visa tai supilkite į sriubą, pagal skonį įdėkite čili pipiro, lėtai supilkite išplaktą kiaušinį ir virkite tol, kol užvirs. Sriuba paruošta. Patiekiant apibarstykite krapais, patiekite su karšta skrudinta duona arba džiūvėsiais.