Tiršto pieno kisieliaus desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršto pieno kisieliaus desertas


INGREDIENTAI:

1 l pieno,
1 stiklinė cukraus,
6 šaukštai krakmolo,
2 pakeliai vanilinio cukraus,
3 šaukštai romo arba konjako,
truputis aliejaus formai patepti.

P a p u o š i m u i:
spalvingų uogų arba vaisių.


GAMINIMAS:

Pieną užvirinkite su cukrumi ir nuolat maišydami supilkite nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Paskaninkite vaniliniu cukrumi, romu arba konjaku, gerai išmaišykite ir užvirinkite.

Paruoštą kisielių supilkite į aliejumi pateptą formą. Atvėsinkite. Sustingusį kisielių išverskite iš formos į didelę lėkštę ir papuoškite spalvingomis uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668