Avižų kisielius su svogūnais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižų kisielius su svogūnais


INGREDIENTAI:

300 g avižinių dribsnių,
1,2 l vandens,
2 svogūnai,
druskos.


GAMINIMAS:

Avižinius dribsnius užpilkite kambario temperatūros vandeniu. Laikykite apie parą, kol pradės putoti. Mėgstantys rūgštesnį kisielių gali parauginti ir dvi paras. Tada išmirkusius dribsnius pertrinkite per tankų tinklelį arba išsunkite per marlę su visu skysčiu.

Gautą tyrę supilkite į puodą, įberkite truputį druskos ir kaitinkite ant nedidelės ugnies, nuolat maišydami, kad neprisviltų, kol pradės tirštėti. Svogūnus susmulkinkite ir pakepkite aliejuje. Į dubenėlius įdėkite svogūnų, įpilkite kisieliaus ir atvėsinkite. Pakeptų svogūnų galima užpilti ir ant kisieliaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668