Kaštainiais įdaryti kopūstai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaštainiais įdaryti kopūstai


INGREDIENTAI:

1 kg kaštainių,
garbanotojo kopūsto,
60 g sviesto,
125 g kiaulienos,
svogūno galvos,
2 saliero stiebų,
tarkuotos citrinos žievelės,
10 šakelių petražolių,
10 šalavijo lapelių,
2 riekelių duonos,
2 kiaušinių,
pagal skonį druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Pirmiausia smulkiai supjaustykite kiaulieną ir svogūną. Sudėkite viską į keptuvę su salierais ir 5-7 min. kepkite, kol kiauliena apskrus. Suberkite citrinos žievele, smulkintas petražoles, šalavijus, duoną, įdėkite druskos ir pipirų. Sudėkite kiaulienos mišinį ir gerai išmaišykite.

Supilkite išplaktus kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite. Kaštainius pavirkite vandenyje, kol suminkštės, nusunkite ir susmulkinkite, kopūstą nuplikykite, nusausinkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite pjaustytą šerdį ir 7-8 min. kepkite.

Iškepusią šerdį perkelkite į puodą. Kimšinį sudėkite į išklotą kopūstų lapais dubenį, gerai suspauskite, tada ant jo vėl klokite kopūsto lapus. Suimkite galus ir, suformavus rutulį, juos suriškite.

Rutulį dėkite į puodą su verdančiu vandeniu, ant viršaus uždėkite lėkštę ir virkite apie 50-60 min. Nusunkus tiekite su pomidorų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668