Mėsa su svogūnais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsa su svogūnais


INGREDIENTAI:

800 g jautienos,
4 šaukštai taukų (augalinio aliejaus,
4 dideli svogūnai (galima daugiau),
2 šaukštai miltų,
100 g grietinės,
druskos,
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite patiekiamais gabalėliais, išmuškite ir kepkite tol, kol susidarys rausva plutelė. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, pakepinkite. Į puodą sudėkite mėsą, svogūnus, supilkite riebalus iš keptuvės, truputį atskieskite karštu vandeniu, įdėkite druskos, pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant nedidelės ugnies.

Miltus išmaišykite grietinėje ir, kai mėsa jau bus gera, supilkite į puodą, įmaišykite ir leiskite užvirti. Patiekite giliame inde. Garnyrui tiktų virtos bulvės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668