500 g jautienos (kiaulienos),
1-2 rauginti agurkai,
6-8 vidutinio dydžio bulvės,
1 didelis svogūnas,
1-2 šaukštai pomidorų padažo,
1 skiltelė česnako,
5 juodieji pipirai,
saulėgrąžų aliejaus (kepti),
druskos,
žalumynų-pagal skonį.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite gabaliukais (2x4) ir apkepkite keptuvėje su svogūnais, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Perdėkite į puodą, vandens įpilkite tiek, kad dengtų mėsą, sudėkite juoduosius pipirus ir virkite 30-35 min. Stambiai supjaustytas bulves truputį apkepkite ir sudėkite į puodą su mėsa.
Troškinkite. Prieš pabaigą sudėkite smulkiai supjaustytus raugintus agurkus ir pomidorų padažą. Viską kartu patroškinkite dar 5 minutes. Patiekite su žalumynais ir smulkiai sukapotu česnaku.